Cred ca baitul a vrut sa zicaca in prima faza autoritatile l-au crezut pe cuvantul, ca victima e cel care le creea probleme, iar prin limbajul si comportamentul lui cand i-a intalnit a aprins scanteia din butoiul cu benzina :)
Insa acuma, batutul vrea sa ceara redeschiderea UP, pe motiv ca nu el a trimis mesajele. Nu stiu daca o va primi, putea sa lasa telefonul la un prieten, daca e smecher se scoate vinovatul.
Adica sa zicem ca ai o altercatie cu cineva si te consideri indreptatit intr-un fel ca l-ai lovit, si vrei si sa iti impui punctul de vedere dar daca chair esti gasit vinovat vrei si sa beneciezi de circumstanta atenunta respectiva
Buna ziua, pot lasa o suma de bani garantie la politie sau sa fac o propunere? De ce?
Sa va dau cateva exemple:
1. Mi s-a furat de la angajati, sa zicem 3 la numar bani din casa de nenumarata ori, solicit sa fie testati poligrafic, si le promit ca le dau cate 10 000 lei la fiecare care trec testul. Efectiv ca toti 3 il vor pica, deoarece impreuna au bagat banii in buzunar, dar vreau sa par serios in fata organului de UP, si ca nu ii pun sa vaneze fantome sau bani care nu exista
Problema e ca e vorba despre o sala de jocuri de noroc de cartier.
Sau un alt caz unde e implicat un prieten
2. O fata l-a denuntat pentru un viol, normal ca nu a obligat-o sa intretina raporturi sexuale. Si atunci ii zice pe de o parte, uite cucoana ai mintit iti dau de 2x ori mai multi bani decat ti-ar fi dat instanta daca accepti testarea poligrafica si treci cu brio.
Sau pe de alta parte, poate lasa garantie suma de bani la politie in caz ca ceva judecator "super inteligent" (se intampla in Romania) il va condamna
atunci sa primeasca o reducere a pedepsei pe motiv ca vrea sa isi acopere pedeapsa, sau sa plateasca despagubir victimei?
Ma intelegeti? Sunt nevinovat, stiu ca sunt nevinovat, insa daca ma considerati vinovat atunci eu platesc pentru ca respect legea.