ok, alte pareri va rog privitor la "Credeti ca pot invoca ca nu mi-a fost trimisa corect ceea ce l-ar obliga pe executor sa mi-o retrimita dar de aceasta data nemaifiind in termen?"
Ma numesc Stancu V. si in 2008 societatea unde eram actionar a contractat un credit de la o banca pentru care am emis un bilet la ordin pe care l-am semnat ca avalist.
In 15 octombrie 2009 biletul a fost introdus de banca deoarece societatea nu si-a respectat obligatia. Mentionez ca nu am renuntat la beneficiul discutiunii prin contractul de credit si ca inca bunurile ipotecate in favoarea bancii (printre care 2 chiar ale mele) nu au fost executate.
Cu toate acestea, in data de 16 oct 2012 am primit de la banca o instiintarea ca mi-au fost poprite conturile. Este legal, sau nu?
Chiar mai mult decat atat, cand am ajuns aseara acasa, am gasit hartia prin care executorul ma anunta ca a pus poprirea lipita pe usa unei vecine, iar cand m-am uitat mai bine, pe adresa era numele meu, dar numarul de apartament era al vecinei. Credeti ca pot invoca ca nu mi-a fost trimisa corect ceea ce l-ar obliga pe executor sa mi-o retrimita dar de aceasta data nemaifiind in termen?
Mentionez ca investirea cu formula executorie a biletului la ordin a fost facuta pentru emitentul biletului, (adica firma) nu si pentru mine iar executarile si somatiile au fost de asemenea facute doar pe numele firmei nu si al meu ca avalist.