Buna ziua!Mama a murit acum 5 ani iar tata s-a recasatorit,eu am 20 de ani impliniti acum.Tata vrea sa vanda casa iar eu nu sunt de acord,ce drepturi am eu?
Buna!am primit raspuns de la parchet in legatura cu cazul meu,si a propus procurorul neinceperea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat prev de art 208 alin 1 si art 209 alin 1 lit e si g si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ in cuantum de 300 lei.Deci eu am primit amenda de 300 lei sa inteleg?dar nu scrie unde o pot plati,imi poate spune cineva unde pot plati ?multumesc
Si unde trebuie sa ma prezint cu adeverinta de munca?merg eu la politie si ce sa intreb?au trecut 3 sapt si inca nu m-au citat sa merg sa mai dau o declaratie,si totusi nu inteleg pt ce sa mai dau inca o declaratie ?nu e destul una?
Asa mi-a spus domnul de la politie care mi-a luat declaratia ca ma incradrez in Art.18'1!Mi-a mai spus ca nu o sa primesc nici o amenda,doar ca o sa mai fiu chemata la ei sa mai dau o declaratie,asta nu inteleg: pt ce anume sa mai dau inca o declaratie?
Daca primesc amenda administrativa ar fi in valoare de cat?
Buna! pt furt din magazin mi s-a aplicat art.18 indice 1,am dat declaratie la politie,au spus ca o sa ma sune sa mai dau inca o declaratie si nu inteleg pt ce anume,o sa-mi aplice o amenda?sau ce urmeaza?