multumesc pentru raspunsuri !
.... pentru intretinere (pe langa cele necesare a avut nevoie si de cateva internari prin spital printre care si o operatie pe creer acum 6-7 ani ) nu putem obtine nici o despagubire ?
Buna ziuna !
As avea si eu o intrebare in legatura cu o problema legata de o succesiune .
Situatia este urmatoarea :
-tatal meu a avut grije de o matuse,de pe partea mamei lui (mama lui este sora sotului matusii ), timp de 10 ani .
-sotul matusii a decedat acum 20 ani iar succesiunea nu a avut loc.
-in urma cu 1 an a murit si matusa , nu a apucat sa lase testament sau acte tatalui meu.
-succesiunea urmeaza sa o faca verisorii matusii .(am intrebat la mai multi notari si ei ar fi singurii la succesiune )
Exista vreo posibilitate sa intre si tatal meu la succesiune ?
are 17 ani ....deci raspunde penal. Eu mas putea reprezenta singur in instanta, in cazul in care la politie nu se rezolva nimica , mesajele de pe site-urile de socializare se pot pune ca proba , din cate am auzit , orce operator de telefonie mobila inregistreaza apelurile efectuate ,este adevarat ? Daca este adevarat , as putea sa cer ca acestea sa fie loate ca proba ?
As dori si eu un sfat cu privire la o problema legata de abuz de incredere, mai exact evitarea restituirii unor echipamente audio, pe care leam imprumutat unui prieten, pentru a se duce la un eveniment pe o perioada de 2 saptamani (zice el) in ultimele zile i-am tot zis sa imi aduca aparatura, insa ma lovesc in continu de acelasi raspuns ca nu lea loat de la respectiva locatie unde a avut evenimentul cand a terminat si acuma nu ii mai raspunde acea persoana (care detine locatia respectiva) care la contactat in legatura cu evenimentul ca sa poata sa ia aparatura (zice el) .
Ce as putea sa fac in cazul acesta ?
Cand i-am imprumutat aparatura , i-am cerut buletinul ca un fel de garantie ca imi aduce aparatura inapoi , ma ajuta cu ceva... ?