avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate ggaby

Activitate ggaby

Răspuns la discuția Succesiune...
multumesc pentru raspunsuri !
.... pentru intretinere (pe langa cele necesare a avut nevoie si de cateva internari prin spital printre care si o operatie pe creer acum 6-7 ani ) nu putem obtine nici o despagubire ?
am uitat sa mentionez , verii matusii au refuzat sa o intretina si cand a murit au refuzat sa se ocupe de inmormantare .
.....exista posibilitatea sa obtine despagubiri pentru intretinere ?
Discuție Succesiune...
Buna ziuna !
As avea si eu o intrebare in legatura cu o problema legata de o succesiune .
Situatia este urmatoarea :
-tatal meu a avut grije de o matuse,de pe partea mamei lui (mama lui este sora sotului matusii ), timp de 10 ani .
-sotul matusii a decedat acum 20 ani iar succesiunea nu a avut loc.
-in urma cu 1 an a murit si matusa , nu a apucat sa lase testament sau acte tatalui meu.
-succesiunea urmeaza sa o faca verisorii matusii .(am intrebat la mai multi notari si ei ar fi singurii la succesiune )
Exista vreo posibilitate sa intre si tatal meu la succesiune ?
Răspuns la discuția Abuz de incredere, ce sa fac?
Multumesc !!!
nici un sfat....?
are 17 ani ....deci raspunde penal. Eu mas putea reprezenta singur in instanta, in cazul in care la politie nu se rezolva nimica , mesajele de pe site-urile de socializare se pot pune ca proba , din cate am auzit , orce operator de telefonie mobila inregistreaza apelurile efectuate ,este adevarat ? Daca este adevarat , as putea sa cer ca acestea sa fie loate ca proba ?
Multumesc pentru sfaturi , am uitat sa precizez ,,prietenul'' este minor .. se schimba cu ceava situatia ...?
As dori si eu un sfat cu privire la o problema legata de abuz de incredere, mai exact evitarea restituirii unor echipamente audio, pe care leam imprumutat unui prieten, pentru a se duce la un eveniment pe o perioada de 2 saptamani (zice el) in ultimele zile i-am tot zis sa imi aduca aparatura, insa ma lovesc in continu de acelasi raspuns ca nu lea loat de la respectiva locatie unde a avut evenimentul cand a terminat si acuma nu ii mai raspunde acea persoana (care detine locatia respectiva) care la contactat in legatura cu evenimentul ca sa poata sa ia aparatura (zice el) .

Ce as putea sa fac in cazul acesta ?

Cand i-am imprumutat aparatura , i-am cerut buletinul ca un fel de garantie ca imi aduce aparatura inapoi , ma ajuta cu ceva... ?