Buna ziua. Indemnizatia de consilier local se impoziteaza prin retinerea impozitului sau a CAS-ului? Care sunt actele normative care stipuleaza acest lucru.
Multumesc anticipat
Indemnizatia de sedinta de consiliu si sedinta de comisie a unui consilier local este de pana la 5% din indemnizatia lunara a primarului. Vreau sa intreb care indemnizatie se ia in calcul in vederea acordarii indem de sedinta /comisie (indemnizatia neta a primarului sau de incadrare)?
Sunt consilier local si partidul mi-a retras sprijinul politic. Primarul comunei a pus pe ordinea de zi proiect de hotarare prin care sa se ia act de retragerea sprijinului politic dar consilierii nu au aprobat acest lucru. Ce pot face eu?
Daca consiliul loocal nu aproba invalidarea mea, eu voi ramane consilier local in continuare?
Buna seara. Vreau sa intreb daca Hotararea consiliului local de desemnare a reprezentantilor CL care fac parte din Consiliul de admnistratie al scolii este un act administrativ individual sau un act administrativ normativ.
Se poate face transferul in interes de sericiu daca ocup functia de consilier juridic la primaria municipiului si doresc sa ma tansfer in functia de conducere de secretar de comuna?