avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Indemnizatie de consilier local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Indemnizatie de consilier local

Buna ziua. Indemnizatia de consilier local se impoziteaza prin retinerea impozitului sau a CAS-ului? Care sunt actele normative care stipuleaza acest lucru.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lisav , utilizator 15:48, 11 Iunie 2013
codul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii concediu medical comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, am un concediu medical cod indemnizatie 06 - se impoziteaza? Daca se poate as vrea sa-mi trimiteti mai multe informatii despre comcedii medicale , ... (vezi toată discuția)
Impozitare indemnizatie de consilier local flocanelu flocanelu In conformitate cu art. 23 din L.215/2001 si art 4 din l. 393/2004 consilierii locali sunt alesi locali si indeplinesc o functie de autoritate publica. ... (vezi toată discuția)
Retineri ale contributiilor angajatilor srelu srelu as dori sa stiu daca indemnizatiile de detasare ce includ cazarea, masa si deplasarile saptamanale la domiciliu, se supun sau nu retinerilor ptr. CAS, Fond de ... (vezi toată discuția)