avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Activitate utilizatorxyz

Activitate utilizatorxyz

Răspuns la discuția am o fost citat ca martor
Sa va explic putin ,am fost eu cu 3 prieteni unul dintre ei cu prietena lui pana la magazin,acolo ne-am intalnit cu alt prieten comun ,numai ca un baiat din anturajul nostru nu il suporta. Ne-am luat cate o bere si am mers intr-un parc ,acolo cei doi care nu se agreeau au inceput sa se certe .Eu m-am suparat si am plecat pentru ca le-am spus sa se potoleasca,si ei nu, voiau tot sa se bata ,m-am intors dupa cca jumatate de ora. Acum unul dintre ei(agresorul) chemase intariri inca 2 baieti si au venit cu niste bate .Si nu l-a lovit pe cel care nu il suporta l-a lovit pe alt baiat .Asadar acesta este victima si el m-a pus pe declaratie(plangere) ca martor. Baiatul acela care era cu prietena sunt prieteni cu agresorul,si acestia nu sunt mentionati la martori si nu inteleg de ce .Nu as putea sa spun pur si simplu politistilor ca a mai fost altcineva acolo si sa nu mai imi ia mie declaratie ? Mentionez ca nu am asistat la toate incidentele care au generat incidentul. Va multumesc !
Pe scurt Agresor X cu Victima Y se cearta ,vin prietenii lui X se indrepta catre Y,acesta se eschiveaza si X il loveste Z care sustinea pana sa vina X cu prietenii lui ca Y e prietenul lui si nu il lasa la greu. Asadar acum victima adevarata este Z care a depus plangere si ma citeaza ca martor.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament


Răspuns la discuția am o fost citat ca martor
Am inteles ,dar nu sunt singurul martor ,mai era si altcineva acolo. Ce ma intereseaza pe mine este un singur lucru .Pot sa nu dau declaratie ? Citatia a fost pe cale verbala deocamdata (la telefon mai exact), mi s-a spus ca daca nu ma prezint urmeaza sa se trimita prin posta si daca nu o amenda. Ideea este ca nu vreau sa declar nimic.
Răspuns la discuția am o fost citat ca martor
Va multumesc , o zi buna va doresc!
Răspuns la discuția am o fost citat ca martor
Eu m-am uitat un pic in codul penal Art. 49 si am ales sa scriu ca ma aflam in stare de betie completa produsa de alcool si nu imi mai amintesc nimic din toate cele intamplate. Este in regula asa ? Va multumesc !
Buna ziua , am fost citat ca martor la o incaierare ,sunt prieten si cu victima si cu agresorul ,dar nu vreau sa dau declaratie sau sa fac marturie mincinoasa .Ce ar trebuie sa scriu in declaratie ca sa nu influenteze prea mult ancheta ? Mentionez faptul ca toti eram in stare de ebrietate.