avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate codfrancezul

Activitate codfrancezul

si ce se intampla pana atunci cu acel pamant ?
stiti cumva si cat ar costa ?
parintii mei au stapanit ,impreuna cu surorile mamei 1 ha de teren.in aceasta vara parintii mei au murit si dupa moartea lor una din surorile mamei imi impune cu cine sa lucrez eu acel pamant pe motiv ca ea nu vrea haturi pe terenul respectiv ginerele ei are tractor acum ,de aia si ca daca nu-l lucrez cu ginerele ei , NU-MI MAI DA ACEL PAMANT. Respectivul pamant este de la bunicii de pe mama ,morti amandoi,iar pamantul l-au impartit la mica intelegere intre surori.Va rog frumos sa ma indrumati ce e de facut in acest caz .Va multumesc anticipat
pamantul respectiv este pe numele bunicilor inca,care sant morti amandoi,deci acte nu am nici eu ,nici ele
Ce ar trebui sa fac in cazul acesta?
parintii mei au trecut in nefiinta anul acesta.mama mai are 2 surori,in viata,si de la bunicii de pe mama dupa ce si-au impartit pamantul ,ai mei aveau intr-o parcela de 1 ha de pamant o jumatate,jumatate celelalte doua impreuna, pentru ca ele au luat in alte parti.Dupa moartea alor mei ,una din surorile mamei spune ca eu nu am dreptul sa lucrez acel pamant ,decat cu ginerele ei care are tractor pe motivul ca ea nu vrea parcele in bucata aia de pamant ca altfel nu mi-l mai da deloc,Din cate stiu eu pamantul despre care vorbesc este inca pe numele bunicilor,ambii decedati.INTREBARE --- ce pot sa fac ca sa lucrez acel pamant fara impedimente din partea MATUSII.va multumesc