avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu dreptul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu dreptul de proprietate

parintii mei au trecut in nefiinta anul acesta.mama mai are 2 surori,in viata,si de la bunicii de pe mama dupa ce si-au impartit pamantul ,ai mei aveau intr-o parcela de 1 ha de pamant o jumatate,jumatate celelalte doua impreuna, pentru ca ele au luat in alte parti.Dupa moartea alor mei ,una din surorile mamei spune ca eu nu am dreptul sa lucrez acel pamant ,decat cu ginerele ei care are tractor pe motivul ca ea nu vrea parcele in bucata aia de pamant ca altfel nu mi-l mai da deloc,Din cate stiu eu pamantul despre care vorbesc este inca pe numele bunicilor,ambii decedati.INTREBARE --- ce pot sa fac ca sa lucrez acel pamant fara impedimente din partea MATUSII.va multumesc
Cel mai recent răspuns: codfrancezul , utilizator 21:23, 25 Octombrie 2012
Pai daca s-a facut succesiunea si aveti act de proprietate nu are cum sa va opreasca sa lucrati acel pamant singur .
pamantul respectiv este pe numele bunicilor inca,care sant morti amandoi,deci acte nu am nici eu ,nici ele
Ce ar trebui sa fac in cazul acesta?
Dezbateti succesiunea dupa bunici si parinti, astfel fiecare va avea act de proprietate pentru partea sa si nu vor mai fi neintelegeri.
stiti cumva si cat ar costa ?
si ce se intampla pana atunci cu acel pamant ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu rudele codfrancezul codfrancezul parintii mei au stapanit ,impreuna cu surorile mamei 1 ha de teren.in aceasta vara parintii mei au murit si dupa moartea lor una din surorile mamei imi impune ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici la nepot si nora JonJon2739 JonJon2739 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. In urma decesului bunicilor mei din partea tatalui, au ramas 5 ha de pamant arabil. Tatal meu e de asemenea decedat. A ... (vezi toată discuția)
Construim casa pe terenul parintilor (tatalui) Liviu S Liviu S Am si eu urmatoarea problema: Eu si sotia mea vrem sa construim o casa pe terenul tatalui meu. Acesta nu doreste sa ne faca act de vanzare-cumparare pe ... (vezi toată discuția)