avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Activitate roxanaeu

Activitate roxanaeu

Răspuns la discuția despre factura telefonie mobila
Eu am incheiat contractul la o reprezentanta a lor asa ca il am negru pe alb. din pacate pt ei :P)))))
si nu au cum sa imi spuna alte lucruri decat ce este in contract.
Răspuns la discuția despre factura telefonie mobila
Buna ziua

Ce ati rezolvat pana la urma? opinia mea este sa platiti numai abonamentul si ce stiti ca ati depasit nu ceea ce apare in plus la factura.
Acelasi lucru il patesc eu acum cu dansii ,imi apare un cost suplimentar atentie de 70 de euro.Dar eu nu ii las.
Am stat 2 ore la telefon cu ei si am auzit tot felul de gogomanii :
-ba sunt tot pe vechiul abonament desi in contract zicea ca intra in vigoare de la data semnarii abonamentul
-ba ca au intrat minutele dar traficul de date intra de luna viitoare- aberatie mare
-ba ca de fapt mi-a intrat si traficul de date dar ca pt ce s-a depasit ma taxeaza standard cu 0,9 euro pe MB cand in contract scria ca de fapt cu 0,5 euro la 50 MB!
-ba ca am avut o optiune activa de 80 MB de care eu nu stiam si culmea doar luna aceasta era
-ba ca mi-au dat ei 200 mb gratuit si restul intra de luna urmatoare. si uite asa...Optiuni care nici nu apar in contract deci nu exista.
-eu am facebook , mail nelimitat si gratuit si 200 mb si se contrau cu mine ca mailul intra in cei 200 mb cred ca de aceea si 133 mb in plus.

Doamna eu va zic sa nu ii lasati, eu una nu am de gand:

Abonamentul intra in vigoare de la data semnarii contractului normal cu minute si trafic de date proportional cu zilele ramase din luna pt cei care au incheiat dupa perioada de facturare.
Abonamentul nu este fractionat , nu intra intr-o luna minutele si pe urma si traficul de date, intra toate.
Minutele si traficul suplimentar se fac la costul abonamentului achizitionat , nu la taxare standard.
Si pot continua.
Ce va propun.Faceti o sesizare la serviciul clienti in care sa le spuneti ce se intampla cu lux de amanunte si le atasati si contractul, precizati-le ca daca nu se rezolva mergeti la ANPC si vedem ce se rezolva.Nu ii lasati. E dreptul dvs si mai ales sunt banii dvs!