avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate Marasc

Activitate Marasc

Răspuns la discuția Drepturile elevului
Deci practic nu pot sa fac nimic decat sa stau si sa inghit.. Cum se canta asa sa dansez.. Daca ma duc eu singur la inspectorat tot eu am de pierdut deorece restul nu cred ca ar face acelasi demers ca si mine..
Răspuns la discuția Drepturile elevului
Pai si daca se jigneste si se vorbeste ca la "caini", eu ca elev ce pot sa fac? cum demonstrez ca acea persoana mi-a adus injurii atat timp cat martorii(elevii care au fost de fata) nu te ajuta cu nimic din cauza ca le este teama?
Răspuns la discuția Drepturile elevului
Nu ne asculta nimeni cu nimic.
Si cineva sa ne reprezinte nu avem.
In legatura cu libera exprimare si punctul de vedere ma refeream la faptul ca as dori sa spun ce ma deranjeaza la aceasta problema, eu nu am gresit cu nimic ca sa fiu pedepsit pentru compotamentul altor persoane, punctul meu de vedere ca elev care participa la toate orele nu vorbeste cand nu este intrebat sau cand nu i se permite sa faca acest lucru si care are un comportament decent si respectuos fara a jigni sau deranja pe nimeni profesori/elevi.
Răspuns la discuția Drepturile elevului
Si mai vreau sa stiu daca noi ca elevi avem dreptul la libera exprimare si la o opinie. Pentru ca pe noi nu vor sa ne asculte deloc si daca incerci sa iti spui punctul de vedere incepe sa tipe si vorbeste sa spunem ,,mai urat' si cu amenintari ca te dam afara... nu inteleg de ce din cauza a 5 elevi pedepsesti o clasa intreaga sau in cazul acesta toata scoala..
Răspuns la discuția Drepturile elevului
Din pacate parinti mei sunt plecati in afara tarii si nu prea pot sa iau contact foarte des cu ei. Si as dori sa stiu daca ,eu persoana peste 18 ani, as putea sa fac ceva in situatia in care ma aflu.
Răspuns la discuția Drepturile elevului
Eu am inteles asta... dar de ce sa inchizi o scoala de elevi doar pentru 5-10 care lipsesc de la ore? eu de ce sa fiu inchis in scoala atat timp cat nu fac probleme nu lipsesc de la ore si am un comportament respectuos si adecvat ?

Si mai am o intrebare. In caz de proces probele audio cu telefonul se iau in considerare?
Intreb deoarece patronul vorbeste urat cu elevii. (Epave, Parasute.. etc)
Răspuns la discuția Drepturile elevului
Ei spun ca nu avem voie sa iesim din curtea scoli... dar acea curte are 3m pe 3 m... este un liceu particular din romania.. unde administratorul.. patronul liceului face cum il taie capul... la ora 10 se anunta ca se inchide scoala si toti elevi nu au voie la magazin... dar nimeni nu avea macar apa.. mancare... la ei sa fie macar pregatiti pentru acest lucru... si la magazin nu ai voie nici macar sa iti iei o apa pentru a lua o pastila... cu flaconul de pastile in mana si tot te trimite inapoi in scoala.. unde nu exista cadru medical.. si nici magazin propriu cu alimente..
Răspuns la discuția Drepturile elevului
As dori sa stiu daca au dreptul profesorii, directorul sa te tina inchis in scoala.
Buna ziua! am si eu o intrebare....
Este posibil sa te inchida in scoala si sa nu te lase sa iesi afara in timpul pauzelor fara sa fie un cadru medical si magazin propriu in scoala din care sa iti cumperi alimente si lichide?