Gabrielle Monique a scris:
Buna dimineata,
Mie nu imi este foarte clar un aspect. Inspectorii fiscali au constatat in urma verificarilor documentelor contabile ca acea suma de 390.000 lei a fost declarata eronat de catre I.I., ca venit?
Inspectorii au constatat in urma verificarilor ca suma a fost declarata eronat dar au insistat sa se plateasca acel TVA.
Desi actele contabile au afirmat ca s-a facut o eroare, organele fiscale s-au prezentat a treia zi pentru inventariere.Unchiul meu a primit doar acel document prin care se anunta inchiderea inspectei, nu stiu exact daca e un proces verbal sau nu.Stiu ca raportul inspectiei si motivul pentru care s-a luat hotararea de a se trece la sechestru nu le-au vazut nimeni decat ei.Pur si simplu familia s-a trezit cu echipa respectiva in curte facand inventarul la unele din bunuri, bunuri pe care am inteles ca nici macar nu le pot nu le pot sechestra(lemne, animale, furaje, seminte, porumb).Nu l-a intrebat nimeni"ai banii, nu ai banii, imi dai voie sa intru, nu imi dai voie", mai ales ca s-au prezentat fara niciun fel de act.
Au verificat toate actele si au vazut ca suma a fost declarata gresit dar nu s-a luat nicio masura.
Inca o data, nu avem niciun act de la ei in care sa se mentioneze ca vor incepe anumite proceduri.Nu avem nimic.
La concluzia ca s-a depasit plafonul de 35.000 Euro inspectorii au ajuns doar pe baza delcaratiei fiscale