avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate Tav23

Activitate Tav23

Răspuns la discuția Divort
gerberga a scris:

De ce nu incercati sa vindeti apartamentul si sa impartiti suma de bani ? Binenteles va trebui facut ceva cu creditul....

Nu cred ca veti putea face fata cheltuielilor unui proces de partaj. 3% din valoarea caseii reprezinta numai taxa de timbru, adaugati onorariul de avocat, onorariul expertului judiciar.....

daca vindem apartamentul dupa este greu pentru ca nu mai avem unde sa stam.
mama are actele de la un vechi apartament cu 3 camere din severin, dat de parintii ei pe care l-a vandut si cu banii aceia l-a cumparat pe acesta in care locuim. O ajuta cu ceva asta?
Dar daca mama a gasit de acum vreo 8 ani certificatul medico-legal de cand a batut-o tata, mai poate sa reprezinte ceva in ziua de azi? Cel putin o dovada?

Multumesc !
exista vreo sansa ca noi sa ramanem cu apartamentul si sa fie platita banca jumate de noi si jumate de el?
mama vrea sa isi ia de serviciu, isi cauta momentan. avem prieteni cine sa ne ajute. Noi putem sa dovedim usor ca el are pe altcineva si in timp ce va incepe procesul. Acest fapt va duce la pierderea lui la tot, apartament si masina (masina pe numele lui mama, dar el o conduce). Si ideea care este, sa facem acest fapt si banii de trebuie sa mi-i de-a el mie ca pensie alimentara sa fie virati la banca de catre el. Se poate sa se ia o asa decizie ?

Multumesc frumos !
Va multumesc la toti pentru tot.
Am citit si am sa ii arat si mamei si, imediat avocatului care va fi angajat de noi.

Puteti sa mai scrieti in continuare aici despre situatia mea, ma voi uita in fiecare zii si voi citii mesajele voastre !

Inca o data, va multumesc din suflet !
dar daca tata in continuare umbla si o inseala pe mama cu aceea doamna si se poate dovedi clar si in timpul procesului, acesta nu poate sa piarda totul?
Discuție Divort
Parintii mei divorteaza. Tata are pe una de circa 10 ani. La inceput i-a jurat mamei ca nu va mai avea vreo tangenta cu ea si ca a incheiat totul definitiv. Insa mama asa a crezut, a avut incredere in el. Tata tot a inselat-o pe mama, am fost la mare doar eu cu el si acolo s-a intalnit cu aceasta femeie de fata cu mine. Eu am tinut sa nu ii spun mamei mele pentru ca tata in familie se purta normal. Eu am 17 ani, la mare i-am gasit dezbracati in pat dormind si multe altele. Acum tocmai i-am spus mamei. Aceasta mi-a aratat ca are fotografii cu el cand se pupa cu aceea doamna, de acum 10 ani. Ai mei au facut gaj apartamentul pentru o suma de 8 mii de euro, care este platita in fiecare luna cu cate 7-8 milioane. Mama nu are serviciu, tata ia insa 22 de milioane (incluzand bonurile de masa). Tata cand eram mic a batut-o foarte rau pe mama, uneori ma batea si pe mine de ne lasa semne. In aceea perioada (cand eu eram in clasa a 4a si el era tot cu aceasta doamna), mama a vrut sa dea divort de el, dar atunci el a promis ca se va schimba tot si i s-a mai dat o sansa. In timp, el a fost mereu agresiv, dadea mereu cu pumnii in masa, incepuse sa bea si facea scandal etc. Acum el vrea sa facem apartamentul jumate jumate fiecare sa ia si el o parte din bani. Urmand ca noi sa nu avem unde sa stam (eu cu mama.) (el inca umbla cu aceea doamna; in divort este si ea cu barbatul ei, avand si 2 fete). De multe ori ne-a amenintat ca se omoara, chiar a plecat 2 nopti de acasa undeva pe camp (asa sustine el) ca sa isi puna "liniste in ganduri". Nu stiu ce sa mai fac, am 17 ani sunt in clasa a11a si mama este distrusa. As dorii un sfat, poate sa ne ia apartamentul? Ce este de facut? Mama va baga divort in cele din urma.

Va multumesc frumos.