avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate litavictor

Activitate litavictor

Răspuns la discuția concediere
va multumesc! si as mai avea o intrebare. este normal ca eu sa stau acasa fara nimic dat in scris? ce se va intampla cu turele pe care leam pierdut?
Discuție concediere
Buna ziua. in data de 26 octombrie 2012,eram la servici mai spre seara managerul ma chemat la el in birou, spunandum ca trebuie sa plec acasa si ca nu mai pot sa imi termin tura. Pe motiv ca la o masa am dus 2 beri si am luat banii pe una. eu iam explicat dupa ce mam dezmeticit ca- fiind agitatie si avand si o altercatie verbala cu alte persoane care stateu pe terasa fara sa consume am uitat ca la acea masa am servit 2 beri in loc de una si atunci cand am dat nota am dato doar cu o bere. el nu intelege aceasta chestie si zice ca am furat. ma trimis acasa si mia spus ca ma va suna pe data de 29sau 30 pt a ma prezenta la sediul firmei pt comisie discilinara iar pana atunci eu nu mai pot veni la servici. eu sunt sigur ca ei vor sa dea afara ca vine iarna si ma vor obliga sa imi semnez demisia. pt ca la o a doua locatie a aceleiasi firme sa intamplat la fel cu doi dintre colegii mei. ce trebuie sa fac sau cum ar trebui sa procedez?si inainte de final tin sa va zic ca noi ospatarii nu avem gestiune in primire pt a putea vedea lipsa produselor, el cand ma trimis acasa nu ma controlat de bani ca sa faca comparatie cu caietul de bani pe care il avem pt a demonstra ca am furat. si nu mi-sa dat nici o nota explicativa sau vreun referat de semnat. astept raspunsurile dv. va multumesc