Am inteles raspunsul D-voastra. Am precizat ca executorul unde debitorul a "mimat oferta si consemnatiunea", si-a luat plata serviciilor prestate debitorului..Dar cum v-am arata procedura executorului deasemeni si cererea debitorului au fost desfintate de inst. de executare. Si, executorul la care m-am adresat eu nu a dorit sa faca aceste demersuri de a executa in totalitate debitul, pentru ca a primit o adeverinta de la celalalt executor ca sumele sau compesat in dosarul ce a fost desfintat de instanta.
Infine consider ca as avea la indemana doua cauze cu obiecte de judecata diferite "actiune in pretentii sau inconstatare".
Arat ca executorul la care m-am adresat eu mi-a remis T.Ex. dupa care am avut o actiune impotriva lui 'raspundere contractuala", solutia a fost pozitiva. Dar eu am intrebat, cheltuielile debitorului de la celalalt executor unde a mimat 'oferta si consemnatiunea', in sarcina cui trebuie sa cada??
Faceti o sesizare la; politie si la Primarie, in care aratati ce anume va deranjeaza.
(Stiu ca in orase nu prea ai voie sa se cresca animale si pasari de curte).
Da,, este curtea domniei sale,!! dar nu trebuie sa deranjezi vecinii . Se incalca Legea 61"ordinea si linistea publica".:bow:
1). Concomitent se fac doua dosare de executare. Creditorul depune T.Ex. la un BEJ. Debitorul "mimeaza" o procedura speciala a executarii silite (consemnatiune)la un alt BEJ. Creditorul se adreseaza Inst.de Executare si, in urma solutionarii cererii "consemnatiunea" dispusa este desfintata.
2). Pentru dosarul respectiv executorul percepe unele cheltuieli, Cheltuieli pe care executorul si - le insuseste din banii consemnati de debitor la biroul sau.
3). Intrebarea se refera; Cine trebuie sa suporte acele cheltuieli ? creditorul sau debitorul?
Se poate introduce o actiune in constatare cu obiect 'existenta unei creante neexecutata de debitor si obligarea acestuia sa o executa'???