avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate pammy

Activitate pammy

Răspuns la discuția impozit micro
multumesc pentru promptitudine, insa nu inteleg prea bine ce reprezinta punctul "b : optional",din raspunsul dv.,cat despre cei 220000 ron, nu inteleg in ce baza mi se pune o astfel de limita?( sau inteleg eu gresit si nu mi se impune ,ci e doar sfatul dv pentru a fi rentabil?:(
Discuție impozit micro
Buna ziua,ma aflu in situatia in care nu stiu ce sa fac...:(
am deschis de curand(21.11.2012) un srl-d...in vederea infiintari unui magazin cu articole sportive(articole de pescuit),si din necunoastere,(acum e tardiv sa mai zic ca trebuia neaparat sa ma consult cu un contabil inainte)am optat la sistemul de impozitare micro,( doamna de la registru comertului.recomandandu-mi... ,, trec impozit micro de 3%,nu? ca asa face toata lumea..."
am zis ca da,ca stie ea ce zice...:( asa ca m-am luat dupa spusele ei si acum am impresia ca am cam dat-o in bara... cand imi explica lumea ca nu e bine si ca pentru comert mai bine optam pentru 16% impozit p profit.( dupa cum spuneau altii mai bine sa fie 16% din nimic. decat 3% din ceva..:( una din intrebari e daca pot trece din luna .01.2013 la impozit de 16% ,adica daca tot am gafat-o sa nu ma tina gafa asta decat o luna.( mi-a spus cineva ca nu pot decat la sf anului fiscal ..2013,si atunci doar trecand la 9 angajati pt a nu mai indeplini conditiile prevazute #-o asa sa fie oare?tot aceeasi persoana (care spune ca are cunostinte contabile)mi-a recomandat sa fiu platitor de tva..(luni(26.11.2012) urmeaza sa merg la finante si sa decid daca sa fiu sau nu platitor.Cativa prieteni car mai au srl-uri au zis ca nicidecum sa nu fiu platitor ...X-( habar nu am ce trebuie sa fac, asa ca va rog sfatuiti-ma si pe mine in timp cat mai util
Răspuns la discuția buna ziua
cine imi poate spune si mie cam ce adaos comercial se practica la II (eficient)
Discuție buna ziua
va rog daca poate sa imi dea cineva detalii( cat mai amanuntite) despre cum pot deschide un ii in conditiile in care: locuiesc intr-o garsoniera (care este pe numele parintilor mei) si unde acum 4 ani si-a stabilit ca sediu social de firma sora mea,tin sa precizez ca si tatal meu este PFA. cu sediul la casa de la tara(unde dealtfel si locuieste)as putea sa imi fac acolo tinand cont ca imobilul are mai multe incaperi(cam asa intelesesem) insa care e procedura??? trebuie sa ma ia tata in spatiu acolo? desi eu am buletinul pe adresa de la garsoniera...? va multumesc anticipat