avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

va rog daca poate sa imi dea cineva detalii( cat mai amanuntite) despre cum pot deschide un ii in conditiile in care: locuiesc intr-o garsoniera (care este pe numele parintilor mei) si unde acum 4 ani si-a stabilit ca sediu social de firma sora mea,tin sa precizez ca si tatal meu este PFA. cu sediul la casa de la tara(unde dealtfel si locuieste)as putea sa imi fac acolo tinand cont ca imobilul are mai multe incaperi(cam asa intelesesem) insa care e procedura??? trebuie sa ma ia tata in spatiu acolo? desi eu am buletinul pe adresa de la garsoniera...? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: pammy , utilizator 14:13, 29 Octombrie 2012
Nu aveti prea multe optiuni in conditiile date:

1. Va puteti stabili sediul social in casa de la tara, daca aceasta are mai multe camere, pe baza unui contract de comodat (imprumut de folosinta, gratuit, art 2144-2170 Noul Cod Civil). Aveti grija sa definiti in contract spatiul cu denumirea "camera 2" sau "camera 1", daca acea casa are mai multe incaperi.
cine imi poate spune si mie cam ce adaos comercial se practica la II (eficient)
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2012
pammy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)
Doua firme la aceeasi adresa ? nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, intampin urmatoarea problema, vreau sa infiintez o firma pe caen 6202 ca sa pot incheia un contract, problema este ca as dori sa folosesc ca si ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? cenescu cenescu Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)