avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters269421

Activitate ContSters269421

Răspuns la discuția Preaviz dupa perioada de proba
Chiar daca l-as trimite pe site sa citeasca m-ar face mincinoasa,pentru ca ieri cand a citit notificarea in care scrie ca am fost amenintata cu concedierea disciplinara,a zis ca el nu a pomenit nimic despre concedierea disciplinara si i-am raspuns ca "Dv mi-ati spus cu voce ridicata ca daca nu ma prezint in cele 20 de zile de preaviz,imi ve-ti inchide contractul cu motiv disciplinar",la care dansul mi-a raspuns ca mint....Dar de unde stiam eu de asa ceva??cand eu eram paralela de-a dreptul cu tot ce mi s-a spus.
Da am pastrat.Am o decizie si o conventie.
Buna seara! :D sa o luam in ordine....dl/dna Miriralu eu nu ma pricep la lucrurile astea,ma voi interesa ce este cu reclamatile si cum se fac si o voi face cu siguranta.

Dl/dna Freelis : Exact am semnat incetarea c.i.m. cu Art 55 lit.b c.mun ...nu stiu decat asta stiu eu si imi scrie pe hartiile mele.

Numai bine va doresc si raman pe forum pentru ca este interesant si invat multe.;)
Am inteles multumesc! :)
Si daca spun ca am fost decat in proba?si atunci tot poate sa ceara referinte?
Am vorbit cu una din fetele care s-a ocupat cu actele mele si m-a intrebat daca mi-am gasit in alta parte(i-am spus ca as vrea sa ma duc la Deich.....sa nu scriu numele firmei),iar managerul mare mi-a spus ca o sa vorbeasca el acolo sa nu ma angajeze ca imi da el recomandare sa nu ma primeasca.Bine stiu ca este egal cu 0 ce a zis.De acum in colo nu imi va afecta cu nimic ca am lucrat acele 4 zile la ei.Ma pot duce oriunde sa lucrez?

Va multumesc sincer pentru ajutor.daca se poate as dori sa stiu cine m-a ajutat numele dumneavoastra.
O zi placuta si numai bine va doresc
Acum am ajuns acasa,nu au vrut sa imi inregistreze notificarea, pentru ca a spus managerul ca mint in declaria facuta,adica am fost agresata fizic,deoarece nu am nici un semn,i-am spus ca sunt arsa de la uleiul incins cand dadea peste mine acea persoana si a spus ca sunt eu neatenta,si ca sunt grea de cap,si ca nu am nici scoala ca ei.Si cine m-a invatat cu notificarea este un incepator sau este inca in facultate.C.m.i ,urma sa mi-l dea zilele acestea asa mi s-a spus (mi l-a dat acum)insa cand am spus ca nu am fost lasata sa citesc contractul mi s-a raspuns ca eu sunt vinovata ca am avut incredere ca mi-l aduce sa il citesc.Stiu ca am gresit si nu voi mai semna contracte/documente fara sa citesc..nu ma va lasa nu voi semna.In concluzie sa scape de mine ca nu i-am lasat pana nu am obtinut demisia fara preaviz,am semnat incetarea contractului de munca in temeiul Art.55 ,Litera (b).
Am nevoie de un martor cand duc notificarea?
Sper din suflet sa rezolv problema maine,deoarece doresc sa ma angajez mai repede in alta parte.maine ma duc cu notificarea la ei.Sunt o companie foarte mare in peste 90 de tari,sper sa nu fie ei impotriva mea complet.
Va multumesc din suflet pentru "LUMINARE"!Maine voi face o notificare scrisa asa cum am fost invatata mai sus.si voi cere si o copie dupa c.m.i.

O seara frumoasa si linistita va doresc