avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate tironmonicaionela

Activitate tironmonicaionela

La livrari catre persoane inregistrate in scopuri de tva, intra si facturile scutite de tva fara drept de deducere..adica, scriu valoarea, iar la tva 0? sau nu e asa?
Discuție Revisal
Buna ziua..am o mare rugaminte, daca ma puteti ajuta..am depus revisalul pe 22.01.2013, in care am facut urmatoarele operatiuni: am incetat suspendarea contractului individual de munca , cu art. 51, alin. 1, lit.a) cu data de 23.01.2013 si am incetat contractul individual de munca, cu art. 55, lit. b), tot cu data de 23.01.2013.
Vreau sa fac o CORECTIE la data suspendarii (22.01.2013, in loc de 23.01.2013 cum am trecut initial), problema e ca, in conditiile in care am si incetat contractul individual de munca, daca vreau sa ma duc la CONTRACTE -> SUSPENDARE -> CORECTIE, nu imi apare nimic, pt ca, CM este si incetat...Cum trebuie sa procedez? Ma gandesc ca trebuie sa merg intai la CONTRACTE -> INCETARE -> si apoi sa aleg una din cele 3 variante : ANULARE/REACTIVARE/CORECTIE, daca este asa, pe care este corect sa operez? Daca nu, cum trebuie sa procedez? Multumesc anticipat.