avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revisal

Buna ziua..am o mare rugaminte, daca ma puteti ajuta..am depus revisalul pe 22.01.2013, in care am facut urmatoarele operatiuni: am incetat suspendarea contractului individual de munca , cu art. 51, alin. 1, lit.a) cu data de 23.01.2013 si am incetat contractul individual de munca, cu art. 55, lit. b), tot cu data de 23.01.2013.
Vreau sa fac o CORECTIE la data suspendarii (22.01.2013, in loc de 23.01.2013 cum am trecut initial), problema e ca, in conditiile in care am si incetat contractul individual de munca, daca vreau sa ma duc la CONTRACTE -> SUSPENDARE -> CORECTIE, nu imi apare nimic, pt ca, CM este si incetat...Cum trebuie sa procedez? Ma gandesc ca trebuie sa merg intai la CONTRACTE -> INCETARE -> si apoi sa aleg una din cele 3 variante : ANULARE/REACTIVARE/CORECTIE, daca este asa, pe care este corect sa operez? Daca nu, cum trebuie sa procedez? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensionar limita de varsta - poate sa lucreze in continuare fara incetare cim initial pt pensionare Loredana_84 Loredana_84 Astazi am primit informarea ca la o firma la care tinem contabilitatea a venit o decizie de pensionare a unui salariat. Avand in vedere ca astazi e miercuri si ... (vezi toată discuția)
Revisal - concediu fara plata - suspendare cim noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatie. Un salariat este in concediu fara plata de 10 zile. In situatia data cim ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic leuca_luminita leuca_luminita Salariata face cerere de reluare a activitatii dupa CIC (2 ani) incepand cu data de 07.03.2013. Totodata face si cerere de incetare a activitatii cu aceiasi ... (vezi toată discuția)