Buna ziua..am o mare rugaminte, daca ma puteti ajuta..am depus revisalul pe 22.01.2013, in care am facut urmatoarele operatiuni: am incetat suspendarea contractului individual de munca , cu art. 51, alin. 1, lit.a) cu data de 23.01.2013 si am incetat contractul individual de munca, cu art. 55, lit. b), tot cu data de 23.01.2013.
Vreau sa fac o CORECTIE la data suspendarii (22.01.2013, in loc de 23.01.2013 cum am trecut initial), problema e ca, in conditiile in care am si incetat contractul individual de munca, daca vreau sa ma duc la CONTRACTE -> SUSPENDARE -> CORECTIE, nu imi apare nimic, pt ca, CM este si incetat...Cum trebuie sa procedez? Ma gandesc ca trebuie sa merg intai la CONTRACTE -> INCETARE -> si apoi sa aleg una din cele 3 variante : ANULARE/REACTIVARE/CORECTIE, daca este asa, pe care este corect sa operez? Daca nu, cum trebuie sa procedez? Multumesc anticipat.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.