avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate crisstan79

Activitate crisstan79

Răspuns la discuția oprire din salariu
Problema ar fi ca si partenerul meu de viata lucreaza tot la aceeasi unitate si avem locuinta de serviciu. Ce sanse as avea in fata societatii daca ei mi-au dat o locuinta si muncim in "familie" la ei... ce ma sfatuiti??? Ei imi pot desface legal contractul de munca??? Dar eu pot pleca fara "scandal" si sa beneficiez de drepturile de somaj ???
Buna ziua, lucrez la o punctul de lucru al unei firme romanesti relativ mari, cu o cifra de afaceri frumoasa, dar unitatea la care lucrez eu se mentine pe linia de plutire cu greu, noi fiind doar pe vanzari si nu reusim sa iesim pe profit in fiiecare luna. Din aceasta cauza, cei de la firma m-au obligat sa-mi fac cereri de invoire pe lunile septembrie si octombrie ( toate zilele), eu nemai fiind platit cu nimic, pe motiv ca trebuie sa amortizam pierderile din trecut ale punctului de lucru. Precizez ca eu sunt venita din concediu de crestere a copilului din iulie 2012. E corect ce fac???? cum imi pot recupera salariul de la ei, mai ales ca societatea nu e falimentara, din contra...