Buna seara. Sunt administrator de asociatie din februarie 2012., asociatiei alcatuita din 459 apt. La fiecare scara de bloc(cate 20 apt) a fost montat apometru apa rece, de catre furnizorul de serviciu. In fiecare apt. exista apometru atat la baie cat si la bucatarie, apometre care au fost verificate si citite prin sondaj de catre mine.Nu exista pierderi de apa prin apartamente sau la subsoluri.Societatea furnizoare factureaza lunar consumul de apa pe baza indexurilor apometrelor exterioare.Eu calculez pe listele de plata consumul comform indexurilor de apartamente si luna de luna sunt diferente semnificative intre total index aprtamente scara si index apometru scara, astfel incat in decurs de cateva luni s-au cumulat un numar destul de mare de metri de apa facturati dar nerepartizati pe lista de plata. Am contestat facturile fara nici un raspuns din partea furnizorului, am solicitat sa-mi prezinte buletinele de verificare metrologica al apometrelor la fel fara raspuns, am cerut srijinul contabilei si cenzorului care n-au stiut ce sa-mi raspunda.Va rog lamuriti-ma cui trebuie sa ma adresez sau legal cum se procedeaza. Comitetul executiv si presedintele sustin ca procedez corect cu repartizarea pe liste a consumului pe apartament pe baza indexului apometrelor individuale,dar totusi factura este nerepartizata in totalitate.In speranta ca m-am facut inteleasa va multumesc si astept un raspuns