avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate paigaby

Activitate paigaby

Răspuns la discuția Renuntare repartitoare
Nu le dau jos pana nu am un raspuns oficial favorabil, dar cu siguranta ca merg pana in panzele albe, deoarece sunt satula de nesimtirea si incapatanarea unora. Nu mai spun de lege, care este interpretabila, dar la fel de bine poate fi interpretabila si in cazul meu, nu numai in cazul lor , sa ne fure.....pentru ca asta fac....!!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția Renuntare repartitoare
Multumesc pentru raspunsuri....voi face o adresa la Federatie pentru a primi un raspuns oficial....desi pe site-ul lor scrie ca varianta cu suprafata utila este corecta...voi vedea....multumesc tuturor !
Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari, 80 de apartamente si doresc sa renunt la repartitoare. Sunt singura care renunta. Pentru repartitoare este semnat un contract cu A.P. Presedintele mi-a spus ca trebuie sa fac cerere catre respectiva societate pentru a-mi calcula ei caldura mai departe, lucru care nu mi se pare ok pentru ca eu nu am nici un contract semnat cu aceea societate. Totusi, am sunat la ei si mi s-a spus ca : calculul caldurii va fi facut dupa maximum inregistrat la un calorifer similar, pentru un apartament similar, lucru care contravine Art.13, Alin.1, al Ordinului 233 / 2004 care prevede faptul ca :
“(1) Repartizarea cantitatilor individuale pentru încalzirea locuintelor / apartamentelor se face proportional cu suprafata utila înscrisa în actul de proprietate" si al Federatiei Asociatiilor de Proprietari care spune ca : calculul la incalzire se va efectua ca inainte de montarea repartitoarelor. Nu mai inteleg nimic. Va rog sa ma ajutati cu vreun normativ mai recent cu care sa le dau astora peste ochi sau incotro sa ma indrept, ca se pare ca toata lumea face ce vrea si nimeni nu mai tine cont de nimic. Nu se poate ca ei sa calculeze cum vor si noi sa nu putem face nimic in acest sens.
Multumesc anticipat !