avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Activitate lil_c

Activitate lil_c

Va multumesc, domnul Adriantot.
Buna ziua,

Fac parte din Comitetul Executiv al unei asociatii de proprietari compusa din peste 200 de imobile. In ultima Adunare Generala a proprietarilor s-a hotarat schimbarea regulilor de acces in ansamblu, adica instalarea unei bariere cu telecomanda. In vederea predarii telecomenzilor, am solicitat proprietarilor copie dupa un act de identitate sau dupa contractul de vanzare-cumparare / inchiriere. Am solicitat aceste date deoarece cartea de imobil nu este completa si nu este actualizata si nu dorim sa distribuim telecomenzi unor persoane neautorizate. In urma acestei solicitari, mai multi proprietari au spus ca putem sa facem acest lucru numai cu avizul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si refuza sa prezinte documente.
Ce putem face in aceasta situatie, mai ales ca in Adunarea Generala s-a mandatat Comitetul Executiv sa centralizeze si sa arhiveze aceste documente?
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Drept de semnatura bilant
simonaoprica a scris:

V-a raspuns colegul mai sus in ce conditii puteti semna bilantul.
Administratorul trebuie sa semneze in numele firmei.
Daca bilantul nu este semnat legal (inclusiv la intocmit) -organul fiscal il poate considera nedepus si va v-a aplica amenda.
Fara suparare o mica rectificare-decat se foloseste doar in constructii negative.Indicat este, daca nu aveti o negatie, sa folositi doar.
Imi cer scuze,dar ma zgarie pe creier cand citesc/aud folosirea adv.decat,neadecvat (mai ales la tanara generatie in proportie foarte mare).

Fara suparare, de ce vedeti paiul din ochiul altuia si nu vedeti barna din ochiul dvs.?
''va v-a aplica amenda" ??? Si nu mai dau explicatii de ce "v-a" trebuia scris "va".
Imi cer scuze, stiu ca e off-topic, dar n-am putut sa ma abtin! :sorry: