Bună ziua, datorita situației actuale, locul de munca a fost închis. Angajatorul a comunicat ca v a plăti 100% din salariu de baza. Pe fluturaș apare salariu de încadrare 2262 lei. Care este salariu de baza și care de încadrare? Mulțumesc!
Bună Ziua, as dorii sa știu, dacă refuz sa fiu delegata la un alt punct de lucru, în alt oraș o luna de zile fata de orașul în care lucrez acum ce îmi poate face angajatori? Menționez ca în contractul meu de munca este specificat ca îmi desfășor activitatea pe raza orașului în care locuiesc iar în celalalt oraș aflat la 30 km nu găsesc sa angajeze personal și au hotărât ca o luna sa fie delegat acolo câte un angajat. Va mulțumesc!
buna ziua! avem urmatoarea situatie:am avut o restanta la o firma de leasing pe numele sotului,aceasta suma a fost transmisa unui executor judecatoresc si acesta a dispus oprire pe salariul sotului,acesta lucrand intr-o institutie bugetara.ajungand acesta trimitere la unitatea sotului i-a fost prejudiciata imaginea atat moral cat si financiar si poate fii mutat la o alta unitate in alt oras.acest lucru implica mutarea intregii familii in alt oras(schimbat locuinta,scoala si gradinita copii in mijlocul semestrului).pe urma acestui fapt avem de suferit intreaga familie.intebarea mea este :cum pot cere daune morale acestui executor si care sunt pasii legal de urmat? mentionez ca suma de plata pentru care s-a solicitat oprirea este de 3 400 lei.va multumesc!