avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate CR_MA

Activitate CR_MA

Răspuns la discuția Incadrare CO
Credeam ca faptul ca nu are bac-ul (studii medii) nu il pot incadra ca si instalator...asa cum cere COR-ul studii medii.
da, are atestare. calificare, diploma de "Instalator constructii" anterior liceului. are foaie matricola 12 clase, dar nu bac.
Multumesc de raspuns. am cautat pe Rubinian prin toate functiile cu nivelul de instruire 1. Muncitorul necalificat in constructii ar fi una dintre functiile pentru care citeam si eu. insa am marea nedumerire: la noi se vor angaja pe viitor tehnicieni/instalatori/electricieni. acestia au scoli profesionale si nu au liceul terminat(o parte din ei), insa au o vasta experienta in domeniu si asa au fost incadrati pana acum. este si incorect sa ii angajez pe alta functie fata de calificarea lor, nu?
buna ziua,

da, este de domeniul privat. se poate angaja fara BAC?

Multumesc pentru raspuns!
Discuție Incadrare CO
buna ziua,

va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de "Instalator Cosntructii", insa are doar 12 clase cu BAC-ul neluat. asadar, nu il pot incadra la functie de instalator, intrucat nu are functiile medii finalizate (are doar foaie matricola, profil real matematica-fizica). este incorect sa il incadrez pe functie de Manipulant marfuri, nu?

Va multumesc!