fapta mea se incadreaza la penal , si o sa primesc amenda penala sau inchisoare cu suspendare , astea au fost verdictele judecatii acum doar astept rezultatul . Orisicum permisul meu de Romania o sa fie anulat si pot sa dau iar de permis peste un an in tara . Eu vreau sa stiu daca pot sa dau in Anglia pana la implinirea anului .
eu sunt intro situatie asemanatoare , am fost prins beat la volan mia luat permisu maine trebuie sa se dea rezultatul judecatii . intrebarea mea este daca pot sa dau in anglia de un nou permis ??
La mine singurul lucru care s-a intamplat a fost ca i-a luat declatarie martorului cu care eram in masina si asta deoarece nu mai stiam nimic despre dosar si am sunat la politie s-a intreb cum decurg lucrurile , si ma cheama a doua zi sa ii i=-a declaratie martorului. Concluzia: daca nu ii sunam posibil sa ma fi chemat si la anu sa ceara declaratia aia . trebuie de tras tare de ei ca dorm in papucii statului.
Am fost astazi si am vorbit cu un avocat si mi-a spus ca onorariul lui e de 2000 de lei pe toata durata procesului inclusiv recurs daca se ajunge acolo. Mi-a mai spus ca un asemenea caz dureaza intre 6 luni si 2 ani :| ceea ce m-a lasat masca , dar parea destul de sigur pe el ca poate sa ma scoata
Buna . Am fost pe data de 02.11 la o petrecere , am consumat alcool , la plecare am luam masina iar dupa 300 m ma opreste un echipaj de politie , ma pune s-a suflu in etilotest si reiese 0.58 la ora 4:30 . M-au dus la spital pt recoltarea probelor biologice , prima proba pe la 5 fara 10 si a doua pe la 5:40. Am fost astazi si am platit amalizele dupa care am fost cu chitanta la politie , si acum astept . Vreo sansa sa scap fara dosar penal ? Sunt curios cat cere un avocat pentru un caz de genul asta . Multumesc .