avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate ceccosmin

Activitate ceccosmin

Buna ziua,vrau sa stiu care imi sunt drepturile si ce cai de atac pot folosi pentru un domn politist!Totul s-a intamplat azi 06.11. cand eu treceam neregulamentar strada,m-a vazut un organ al politiei si mi-a cerut s trec pe marginea drumului,toate bune si frumoase,se da jos din masina cu procesul verbal in mana(pregatit) nici nu se legitimeaza imi cere direct buletinul.il inmanez se duce in logan sta 5 minute coboara si imi zice ca amenda este de 70 ron si trebuie sa semnez procesul verbal(eu mi-am recunoscut greseala),dar nu am vrut sa semnez si i-am zis ca nu ma poate obliga nimeni sa semnez procesul!De aici totul a luat-o razna!NU L-AM JIGNIT CU NIMIC!Doar l-am intrebat la modul prietenesc CE AI?A inceput s-a zica ca nu asa se vorbeste cu un politai si a inceput s-a ma faca taran si prost educat!!!!Auzind ce imi zice i-am cerut sa se legitimeze dar nu a vrut si a plecat cu scart lasandu-ma balta!!Vreau sa stiu daca pot depune contestatie impotriva acestui domn politai!!!Va multumesc