avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost discriminat de un domn politai!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost discriminat de un domn politai!

Buna ziua,vrau sa stiu care imi sunt drepturile si ce cai de atac pot folosi pentru un domn politist!Totul s-a intamplat azi 06.11. cand eu treceam neregulamentar strada,m-a vazut un organ al politiei si mi-a cerut s trec pe marginea drumului,toate bune si frumoase,se da jos din masina cu procesul verbal in mana(pregatit) nici nu se legitimeaza imi cere direct buletinul.il inmanez se duce in logan sta 5 minute coboara si imi zice ca amenda este de 70 ron si trebuie sa semnez procesul verbal(eu mi-am recunoscut greseala),dar nu am vrut sa semnez si i-am zis ca nu ma poate obliga nimeni sa semnez procesul!De aici totul a luat-o razna!NU L-AM JIGNIT CU NIMIC!Doar l-am intrebat la modul prietenesc CE AI?A inceput s-a zica ca nu asa se vorbeste cu un politai si a inceput s-a ma faca taran si prost educat!!!!Auzind ce imi zice i-am cerut sa se legitimeze dar nu a vrut si a plecat cu scart lasandu-ma balta!!Vreau sa stiu daca pot depune contestatie impotriva acestui domn politai!!!Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:16, 6 Noiembrie 2012
daca v-ati recunoscut fapta de ce nu ati semnat procesul verbal? considerati ca daca ati incalcat legea nu trebuie sa fiti sanctionat?
procesul verbal se va trimite prin posta in termen de 30 de zile dupa care aveti posibilitatea sa il contestati in termen de 15 zile de la primire.
daca considerati ca politistul v-a jignit puteti inainta o plangere conducerii politiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie NicolaeAndrei NicolaeAndrei Buna as dori va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns sa stiu si eu despre ce e vorba..Am fost azi la pescuit asa de plictiseala si sa ne mai relaxam ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni - amenda, plangere, proba testimoniala elena_the_one elena_the_one Buna ziua, as vrea si eu o lamurire. Ieri, in jurul orei 16.15, am fost oprita in trafic de catre un domn politist, anuntandu-ma ca nu am acordat prioritate ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces verbal si refuzul platii amenzii la agentul constatator bam1988 bam1988 Buna ziua, Vin si eu cu o problema, deoarece doresc sa iau decizia corecta. Ieri, 10 Sept 2013, ora 19:35 am parcat neregulamentar in Cluj-Napoca, pe o ... (vezi toată discuția)