avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate juniort

Activitate juniort

Răspuns la discuția Parte comuna pentru firme
Aveti dreptate, momentan inca nu avem probleme cu acoperisul sau cu tevile, atunci daca cele mentionate sunt parti comune.....de ce n-ar fi parte comuna si liftul , pierderile de apa ( ptr. ca folosim acelasi sistem de distributie, aceleasi tevi ).....dar eu sunt nelamurit ptr. intre timp am citit cate ceva pe net ( dar nu am inteles prea multe ), ma refer la HG 1588/2007, art.34 in care se spune...sau asa am inteles eu ca pierderile de apa se impart in mod egal la nr. de locatari. Cum si ei fac parte din imobil ar trebui sa plateasca parte comuna. De aceea m-am gandit sa-mi fac si eu intrare separata, bine-nteles cu aprobarile necesare.....si atunci in acest caz mai platesc parti comune ? Chiar va rog sa-mi spuneti daca este corect ce fac ( accept orice critica )
Răspuns la discuția Parte comuna pentru firme
Ma gandeam sa fac si eu intrare separata ( stau la parter )si.....nu mai platesc parte comuna ( apa, revizie etc. Nu m-am referit la oamenii care intra la dispensar ci.....totusi in scara ( cred ca peste tot ) sunt pierderi la apa, reparatii acoperis etc, normal ar fi sa platim toti pentru ca stam sub acelasi acoperis. De aceea sunt nelamurit, ......normal aveti dreptate dar legal cred ca ar trebui sa plateasca parte comuna.
Buna seara,
Avem in scara un dispensar care nu plateste parte comuna ca si ceilalti locatari. Ma intreb daca este corect asa sau....ar trebui sa plateasca si dispensarul. Mentionez ca dispensarul are intrare separata, usa dinspre scara a fost zidita. Administratorul mentioneaza ca are intrare separata si nu este corect sa plateasca ....revizia liftului, curentul pe scara etc.