In contract nu este nimic concret. Din acest motiv m-am si sesizat , de unde pana unde imi opresc 20% atata timp cat nu este prevazut nimic in contract.
Buna ziua, am facut un contract cu o firma care produce bucatarii in luna Decembrie 2019, nu s-au luat masuratori niciodata pt ca apartamentul nu era gata, asadar nici comanda nu a fost data niciodata. Tin sa mentionez ca eu am platit integral suma pentru bucatarie (buna credinta sau prostie nu stiu). In momentul de fata contractul de vanzare cumparare al apartamentului a fost anulat de comun acord deoarece dezvoltatorul a intarziat foarte mult livrarea apartamentului si noi suntem imposibilitate de a il achizitiona datorita mutarii noastra in alta tara (complicatii privind accesarea unui credit bancar). Asadar va imaginati ca nu avem ce face cu bucataria, nedetinand alte imobile in Romania. Firma respectiva nu doreste sa ne returneze suma integrala inapoi chiar daca nu a fost facuta nici o comanda ferma catre furnizorii lor asadar nu implica plati din partea dansilor. Ce putem face in acest caz? Putem invoca forta majora?
Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire de la mine. Aceasta se face la un notar si apoi trebuie tradusa, se poate face la Ambasada Greciei direct sau cum mai exact sa procedez? Multumesc in avans pt raspuns.