avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imputernicire notariala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imputernicire notariala

Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire de la mine. Aceasta se face la un notar si apoi trebuie tradusa, se poate face la Ambasada Greciei direct sau cum mai exact sa procedez? Multumesc in avans pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:51, 12 Noiembrie 2012
la noi ar fi simplu , la notar , semnati , si punct imputernicire. Persoana aceasta e cu tine si va pleca in Grecia? sau pur si simplu el e acolo tu aici ?
Ori o faceti la notar apoi o traduceti in greaca si apostilati, ori o faceti direct in greaca la ambasada lor.. vedeti si cum va costa mai putin.
Persoana cealalta e in Grecia si de cetatenie greaca.
Nu este nicio problema. Solicitati datele de identificare ale persoanei imputernicite, pentru a le face cunoscute notarului. Dati declaratia la un notar care are apostila de la Haga, dupa care o traduceti. Legalizarea se face in Grecia, la un notar de acolo.
Legalizarea se face in Grecia, la un notar de acolo.


La ce va referiti, ce legalizare sa se faca in Grecia ?


Alte discuții în legătură

Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Diferenþa termeni branzovenescu branzovenescu Care e va rog diferenta intre urmatorii termeni: traduceri autorizate, legalizate, apostilate sau supralegalizate (vezi toată discuția)