avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate adina_85

Activitate adina_85

Tatal meu are 61 de ani si 31 de ani vechime, poate sa iasa la pensie inaninte de varsta pensionarii?
Buna ziua, avem in ingrijire de 15 ani o batrana, a facut un testament la apartament pentru noi .Are un frate in alt oras, zilele trecute a venit nepoata ei din partea fratelui sa o convinga sa faca schimb de apartament, dar ea a refuzat. Nu stim ce sa facem ea am mai avut tentative de a da apartamentul altei persoane de pe scara, poate sa se razgandeasca. Actul original este la ea si la noi copia lui. Ce proceduri notariale putem face, in afara de actul de vanzare, pe care nu doreste sa-l facem? multumesc !
multumesc mult !
Unchiul meu a facut un imprumut la pensionari pentru un nepot, si-a platit toate ratele, iar dupa un an de zile i-a venit o retinere din pensie de 400 lei, pe baza cuponului de pensie, pe care l-a uitat in carnetul de membru. Acest imprumut provine de la o alta persoana care l-a trecut ca si girat pe unchiul meu, in baza unei semnaturi false si a cuponului de pensie.
Va rog sa ma ajutati cum sa-l indrum pe unchiul meu ? Multumesc mult.
Unchiul meu a facut un imprumut la pensionari pentru un nepot, si-a platit toate ratele, iar dupa un an de zile i-a venit o retinere din pensie de 400 lei, pe baza cuponului de pensie, pe care l-a uitat in carnetul de membru. Acest imprumut provine de la o alta persoana care l-a trecut ca si girat pe unchiul meu, in baza unei semnaturi false si a cuponului de pensie.
Va rog sa ma ajutati cum sa-l indrum pe unchiul meu ? Multumesc mult.
Discuție Buna ziua
Lucrez ca si secretara la o firm m-a trimis in concediu fara plata 2 luni de zile din motive economice. Nu stiu ce sa cred mi-este frica sa nu ma ma trimita de tot acasa. Se poate acest lucru?