avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate felixdaemon

Activitate felixdaemon

Buna ziua,
Sunt profesor titular de matematica la ciclul gimnazial si m-am titularizat in urma cu 10 ani in mediul rural la o scoala cu un singur rand de clase. Orele din care au fost constituita catedra au fost: 16 ore matematica + 2 ore de optional la nivelul disciplinei. Care este statutul acestor 2 ore de optional pe care m-am titularizat, pot face ele obiectul alegerilor elevilor si parintilor acestora sau al conducerii scolii pentru anul scolar urmator, mai exact le pot pierde ? Va rog sa-mi spuneti care este motivatia juridica a acestei situatii?
Va multumesc.
care este cadrul legislativ care reglementeaza incasarea si distribuirea taxelor si impozitelor locale?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Sesizare anonima ITM
multumesc
cum pot sesiza ITM-ul anonim, tinand cont ca exista informatori care sufla la o eventuala inspectie ,,neanuntata,,?
Care sunt modalitatile/metodele legale de aparare fata de agresiunile verbale/fizice ale unui elev ?
Mentionez ca Regulamentul scolar este permisiv si ineficient, iar directorul incurajeaza astfel de manifestari prin neluarea masurilor corespunzatoare.
Va multumesc.
in ce conditii pot beneficia de asistenta gratuita din partea unui avocat intr-o problema de desfacere a contractului de munca?