avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite locale

care este cadrul legislativ care reglementeaza incasarea si distribuirea taxelor si impozitelor locale?
Va multumesc.
1. Stabilirea si colectarea taxelor si impozitelor locale este reglementata de Codul fiscal, titlul IX
[ link extern ]
si Codul de procedura fiscala titlul VIII:
[ link extern ]

2. Distribuirea veniturilor bugetelor locale este reglementata de legea finantelor publice locale 273/ 2006 actualizata :
[ link extern ]

[ link extern ] :

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa hoteliera dploiesti dploiesti Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce reprezinta \"taxa hoteliera\".Incepem activitatea pentru un hostel si cel ce a fiscalizat casa de marcat m-a intrebat ce ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit auto Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit somatie si titlu executoriu..trebuie sa platesc in 15 zile...si daca nu? cum procedeaza mai departe..cat timp mai dureaza pana la poprire sau ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal si cod procedura fiscala - diferente ministru_ ministru_ Buna ziua! Imi spuneti si mie care este diferenta dintre codul fiscal si codul de procedura civila. Nu stiu daca va vine sa credeti, dar cei de la Finante nu ... (vezi toată discuția)