firma a fost radiata de tribunal in urma sentintei. in timpul procedurii de insolventa o suma de bani a fost virata in contul firmei. banii nu proveneau nici din activitatea firmei(care nu mai exista oricum) si nici din bunuri ale firmei. banca refuza sa ne dea banii din cont pe motiv ca in momentul lichidarii firmei ar fi fost in cont acesti bani si probabil se va relua procedura de insolventa in urma sesizarii bancii. are o banca dreptul sa refuze restituirea banilor, sau este un abuz?
Multumesc pentru vorbele incurajatoare. Acelasi lucru imi spun si cunoscutii.
Nu ma impac insa cu ideea ca oricine sa ma "murdareasca" dupa bunul plac.
Oricum acest fapt mi-a stricat linistea. O sa ma mai gandesc la ceea ce mi-ati spus.
Va doresc numai bine!
Un ziar local mi-a publicat on line si pe hartie o fografie din arhiva personala in care eram la mare, doar in slip, alaturi de un articol in care sunt acuzata ca am o relatie cu un barbat insurat. Fotografia, facuta cu 5 ani in urma, din care a fost stearsa imaginea fetitei mele, a fost trimisa redactiei de fostul sot gelos, iar barbatul la care face referire nu are familie. De asemenea sunt acuzata in articol ca-mi neglijez copilul pentru intalniri amoroase. Articolul on line are pana acum peste 3000 de vizualizari in 10 zile, in conditiile in care orasul in care locuiesc are doar 25 000 de loc. Mai mult decat atat apar numeroase comentarii denigratoare, jignitoare, calomnioase facute de fostul sot sub diferite nume si pseudonime.
Am cerut in scris directorului ziarului sa retraga atat fotografia cat si textul si sa publice un articol in care sa dea explicatii si sa-si repare gresala. Mi-a promis, verbal, ca asa va face, dar de 2 zile de cand am facut cererea nu s-a schimbat nimic, iar nr. vizualizarilor e in crestere. Eu sunt cadru didactic intr-o scoala importanta, sunt o persoana foarte cunoscuta in oras si pana acum am avut o buna reputatie.
Ce pot sa fac? Carei instante sa ma adresez? Ce sa cer? Cum sa fac sa fiu reabilitata iar ziarul sa-si ceara public scuze?
Am mare nevoie de ajutooor!