avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate luciana85

Activitate luciana85

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Dintre cei care au sustinut concursul ptr posturile de grefieri la Curtea de Apel si-a retras cineva dosarul (ma refer la cei care nu au promovat concursul)? Exista un program sau o data limita pana la care ne putem retrage dosarele?Multumesc!
Cum a fost la proba practica la concursul organizat de Parchet?
Stie cineva cate locuri vor fi anul acesta la SNG? Vor fi mai multe decat anul trecut? Multumesc!
ximi19 a scris:

Important din punctul meu de vedere este ca postul cu studii medii sa fie pe perioada nedeterminata, in cazul aceasta ai sanse sa :
- poti avansa dupa o perioada de timp mai indelungata decat daca ai fi pe un post cu studii superioare;
- posturile cu studii medii se pot transforma in posturi cu studii superioare, va trebui sa dai un examen care va fi in cadrul instantei
- si in principiu atat timp cat esti in sistem mai devreme sau mai tarziu poti sa ajungi unde iti doresti tu.
Dezavantaje:
- salariu mult mai mic;
- aceeasi munca sau mai mult;
- timp indelungat sau poate depinde de la caz la caz ca sa poti sa intri pe un post cu studii superioare.
Si nu in ultimul rand tematica este diferita atunci cand dai examen. (la grefieri cu studii medii mai putina materie, la grefieri cu studii superioare ceva mai mult).

Multumesc mult ptr raspuns!
Stie cineva care e diferenta dintre posturile cu studii medii si posturile cu studii superioare in cadrul CA Bucuresti? Ai sansa sa avansezi daca intri pe un post cu studii medii?

Voi veţi face şi grile/speţe după fiecare capitol/finalul fiecărei discipline?

Da,eu asa fac.Dupa fiecare capitol fac spete,grile :)

Sunt bune cartile lui Udroiu de drept penal si procedura penala,editia 2011? Sau urmeaza sa se reediteze in 2012/2013?
Buna ziua! Ma alatur si eu acestui forum.Am inceput sa invat mai intai cu penalul si procedura penala,lasand mai tarziu civilul.Cartile,cele cunoscute,Udroiu,Neagu.Spor la invatat!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Buna ziua! Sunt noua pe acest forum si inca nu am avut timp sa citesc toate mesajele.Am si eu o rugaminte,imi puteti recomanda cateva carti ptr invatat? Multumesc!