Creditul ipotecar a fost obtinut luand in calcul numai venitul meu. La fel toate creditele de altfel. Si toti banii au fost bagati in imobil. El apare ca si codebitor. Din fericire toate platile au fost facute din contul meu bancar, online, deci este simplu sa dovedesc contributia. (cred, nu?) de asemenea, se aplica si la plata tuturor datoriilor. Inca o intrebare si nu va mai deranjez. Cat dureaza un proces de partaj? Am inteles ca este oricum diferit de divort si de asemenea am inteles ca poate dura foarte mult...
Buna seara. Am o intrebare legata de un eventual partaj in urma unui divort. Eu si sotul meu am cumparat o casa pe durata casniciei, casa care este ipotecata pentru un credit al carei titulare sunt si ale carui rate le platesc. In cazul unui divort, cum se procedeaza cu casa/creditele. Ce consecinte ar putea avea mutatul meu din casa, cu tot cu copil inainte de depunerea actelor de divort? In afara de casa mai exista un bun comun, o masina, pe care au cumparat-o socrii, insa este pe numele sotului. Aici cum se procedeaza? Cam atat deocamdata. :) Multumesc anticipat!