avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan255

Activitate Stefan255

Răspuns la discuția Casa Nationalizata !
Va multumesc pentru raspunsuri !
Ideia e ca, casa se afla intr`o zona a orasului extrem de buna, e in mijlocul orasului , pe un bulevard chiar . Nu e foarte mare are 2 camere mari , baie si bucatarie .
Da , am verificat daca se poate cumpara , si se poate e o suma mica fata de cat ar valora ea daca nu ar fi vanduta de stat .
Intrebarea mea e : gasesc pe cineva sa imi ofere o garsionera de ex. poate sa treaca garsionera pe numele meu cu obligatia de la mine sa`l trec pe el titular in contractul de chirias si pe urma el sa urmeze sa o cumpere ca vrea tot odata sau in rate asta e problema lui ....
Va multumesc !

Buna ziua....ma bucur k am gasit acest forum.
Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste sfaturi ....De 15 ani locuiesc intr-o casa nationalizata , platesc chiaria lunar , nu sunt un rau platnic ...am investit si eu ceva in casa..in fine , insa NU am reusit sa cumpar casa din motive financiare , din cate stiu as putea sa o cupar chiar si in rate ( legea 112 ). Ce vreu sa fac in continuare si nu stiu daca se poate , este sa ma mut (la garsionera / apartament ), adica sa gasesc pe cineva cu care sa fac schimb de contract plus diferenta de bani daca e ( viitorul propietar/chirias sa cumpere casa ) sau sa imi achite suma de bani ceruta de mine. Daca aceste lucruri se pot face va rog spuneti-mi cum se procedeaza si de unde sa incep ,
Imi cer scuze daca nu m-am exprimat bine , si daca nu am postat unde nu trebuie
Va multumesc !