Am deschis de curand un srl.Am inchiriat un spatiu in cadrul unei scoli si am facut aprovizionare cu marfa.In ziua cand am aprovizionat acest chiosc,au picat si domnii de la DSP.Magazinul nu era deschis,nu apucasem sa vand nimic.Cineva m-a vazut prin curte si m-a strigat sa deschid magazinul pentru ca au venit domnii de la DSP.Fara sa stiu despre ce este vorba am deschis ,iar domnii au constatat ca am incalcat o parte din legea 123/2008.Adevarul este ca nu am stiut despre aceasta lege si nimeni din scoala nu m-a avertizat.Am vazut dupa aceea ca Inspectoratele trebuiau sa anunta scolile ,iar acestea sa ne avertizeze.In curtea acestei scoli mai este un chiosc care comercializeaza aceleasi produse si ...nimic.Domnii s-au legat numai de mine.Pot sa contest procesul verbal,mai ales ca nu m-au prins in fapt?
As dori sa stiu daca personalul nedidactic din invatamantul preuniversitar reprezinta categoria de personal contractual?Unde este specificat acest lucru?Va spun de ce :in luna noiembrie 2009 prin Decizia nr.78/02.11.2009 s-a stabilit acordarea de premii lunare in limita a 2% pentru intreaga categorie de personal din unitatea noastra(didactic,nedidactic,auxiliar).Cand a venit Curtea de Conturi a constatat ca abatere acordarea de premii pentru personalul nedidactic potrivit prevederilor legale abrogate de art.49 din Legea-cadru nr.330/2009.E corect?Acest articol spune ca intra in vigoare la 3 zile dupa publicare(publicata in 09 Noiembrie 2009),iar decizia era din 02.Noiembrie 2009?