avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual in inatamantul preuniversitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual in inatamantul preuniversitar

As dori sa stiu daca personalul nedidactic din invatamantul preuniversitar reprezinta categoria de personal contractual?Unde este specificat acest lucru?Va spun de ce :in luna noiembrie 2009 prin Decizia nr.78/02.11.2009 s-a stabilit acordarea de premii lunare in limita a 2% pentru intreaga categorie de personal din unitatea noastra(didactic,nedidactic,auxiliar).Cand a venit Curtea de Conturi a constatat ca abatere acordarea de premii pentru personalul nedidactic potrivit prevederilor legale abrogate de art.49 din Legea-cadru nr.330/2009.E corect?Acest articol spune ca intra in vigoare la 3 zile dupa publicare(publicata in 09 Noiembrie 2009),iar decizia era din 02.Noiembrie 2009?

Alte discuții în legătură

Ce se aplica in haosul legislativ din invatamant ? arhontele arhontele Legea 330/2009 a abrogat mai multe articole si Statutul personalului didactic .De exemplu,a fost scos din vigoare art.50(12) -\"Personalul didactic beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna 2017 ana500 ana500 Buna ziua . Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariul in 2015 marilena13 marilena13 personal didactic auxiliar - secretar sef scoala - baza legala (vezi toată discuția)