avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile concediu de odihna 2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile concediu de odihna 2017

Buna ziua .
Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in vedere ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:16, 13 Iunie 2017
Contractul  colectiv de muncă unic la nivel de sector de activitate învăţământ preuniversitar nr 78 din data de 22.02.2017
Art. 29.
(1) Dreptul la concediul de odihnă este garantat de lege.
Pentru personalul didactic auxiliar şi nedidactic concediul de odihnă se acordă în funcţie de vechimea în muncă, astfel:
- până la 5 ani vechime - 21 de zile lucrătoare;
- între 5 şi 15 ani vechime - 24 de zile lucrătoare;
- peste 15 ani vechime - 28 de zile lucrătoare.
......
(5) Personalul didactic auxiliar şi personalul nedidactic beneficiază de un concediu de odihnă suplimentar între 5 şi 10 zile lucrătoare, potrivit legii. Durata exactă a concediului suplimentar se stabileşte în comisia paritară de la nivelul unităţii/instituţiei prevăzute în Anexa nr. 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea co in 2011 evasinai evasinai Lucrez in invatamant si pana anul trecut acordarea CO era reglementat de CCM si Legea 128/1997 astfel: a/ pentru personalul didactic auxiliar Vechime ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de muncĂ unic nr. 1.483 din 13 noiembrie 2014, la art. 29, alin. (5), care precizează că, citez: dana_popa dana_popa „(5) Personalul didactic auxiliar şi personalul nedidactic beneficiază de un concediu de odihnă suplimentar între 5 şi 10 zile lucrătoare, potrivit ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru personalul nedidactic din invatamant corina78 corina78 Buna ziua, am o intrebare la dumneavoastra: As dori sa imi spuneti temeiul legal pentru stabilirea numărului de zile de concediu de odihnă pentru personalul ... (vezi toată discuția)