Parintii mei sunt separati d aproape 2 ani...de 5 ani nu se inteleg..n-au divortat din motive financiare...eu am ramas cu tata fiind retinuta de scoala...desi nu m-am impacat bine cu el si nu a avut grija cum trebuie de mine..intradevar a fost alegerea mea sa raman cu el..credeam k voi ajunge la o intelegere sa-mi termin liceul..sunt clasa a 11a..in tot timpul cat am stat cu el..s-a purtat urat cu mine.. m-a si batut..m-a facut de ras la scoala....p mama o vizitez in weekend sau vacanta...ma inteleg destul de bine cu ea..mama a fost batuta si alungata d tata...din cauza aparitia femei...mama acum sta cu chirie....desi apartamentul e pe numele la amandoi.acum.sunt p cale sa fiu si eu alungata din casa..si nu ma lasa sa-mi iau nici un lucru care imi apartine..(haine,carti ptr scoala..)nu stiu unde sa apelez si ce sa facem....eu o sa ma mut cu mama...o sa fac naveta...dar nu e drept sa stea in apartament..si noi cu chirie..probabil k vrea sa plec..sa-si aduca amanta..ce drepturi am eu,noi..ce putem face???va rog..avem nevoie de ajutor..situatia asta mi-a afectat viata..intr-un totul...sunt daramata psihic..si fizic..ce ma fac..la cine sa apelez...dati-mi un sfat...spuneti-mi ceva..orice..pentru ca maine va trebui sa parasesc casa...