Buna! Sint disperata, e dezastru la mine in casa!Locuiesc la et. 4 al unui bloc cu 4 nivele.De aprox. o luna au inceput lucrarile de mansardare in urma semnarii intre as. prop si o firma a unui act de reapartamentare si contract de vinzare cumparare. Au inceput sa planteze niste stilpi de sustinere si au strapuns cu burghiul tavanul mi-au facut 3 gauri mari in tavan, (2 camere si un hol), in urmatoarele zile a plouat si ..dezastru, apa curgea si prin gauri, am pus ligheane, dar si se scurgea si pe pereti. .Acum pereti s-au mai uscat dar au inceput sa mucegaiasca si ca sa fie totul frumos de vineri dupa masa nu mai am curent in jumatate de apartament. Au facut niste santuri ca sa poata monta pereti despartitori si au sapat pina au ajuns la firele electrice de pe tavan si le-au taiat sau nu stiu ce, cert e ca nu mai am lumina si nici prize.In contract e stipulat ca in cazul in care apar stricaciuni vor fi remediate de cumparatorul terasei., iar eu astept si stau in intuneric de mai bine de 72 de ore.Lucreaza cu picamerul sus pe bloc e o galagie infernala si am numai crapaturi la imbinarea peretilor cu planseul. Cu ei am vorbit si prieteneste si mai putin prieteneste dar ..degeaba. Unde sa ma adresez cu o plingere, cine ma poate ajuta? Ce as putea face?