sunt lucrator universal la carrefour express decebal ...si am cerut o copie de pontajul lunii octombrie (am solicitat-o verbal copia) si responsabilul de magazin mi-a spus ca nu mi-o poate da pt k nu e obligatia lui ....la care peste doua zile am citit pe net despre lege ji alte obligatii ale angajatorului care nu sunt trecute pe contractul meu de munca si apoi am aflat ca la solicitarea copiei de pe pontaj trebuie sa ceri un numar de inregistrare pt copie de pe pontaj zis si facut la care am cerut cele mai sus scrise ji am fost refuzat evident pe langa cele necesare mie nu am primit nici macar fluturasul de salariu am fost la sediul lor central si ei au spus ca nu tine de ei sa mi dea mie pontaju ji k fluturasul nu a venit evident stiu k fluturasul trb sa l primejti odata cu salariul...nu am primit nici una dintre ele ji practic am fost la I.T.M ji am facut o sesizare .....o singura intrebare am daca eu dovedesc ji alte nereguli si nedreptati pot sa ii dau in judecata????? aaaa ji pe langa asta in contract scrie alb pe negru ca lucrezi 5 zile dintre care 2 sunt libere ceea ce reiese ca trb sa lucrez 40 de ore pe saptamana si 160 de ore pe luna dar eu am muncit 5 zile ji am 2 LIBERE trb sa le am libere dar responsabilul de magazin a afisat programul pe saptamana viitoare la care reiesea ca eu trb sa lucrez 8 zile si nu 5 la care am 2 libere .....in continuare eu inca ma lupt cu Carrefourul pt alte acte si pt zilele de munca normale trecute negru pe alb in coontractul de munca darr.........VA SFATUIESC SA NU VA ANGAJATI LA CARREFOUR PE LANGA SALARIUL PE CARE IL AI LA FEL CA O FEMEIE DE SERVICIU DIN SPITALUL GOMOIU TOTI TE ACUZA VERBAL CA AI FURAT BANI SAU CA NU AI DAT BINE RESTUL..APP SUNT LUCRATOR UNIV .....