avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria_lorincz

Activitate anamaria_lorincz

Răspuns la discuția functionar public
Multumesc
Buna seara! Sunt functionar public cu atributii de asistenta sociala si as dori sa infiintez o Intreprindere Individuala cu activitate comert- bar. Am citit multe discutii despre incompatibilitati si conflicte de interese, dar tot nu sunt sigura daca activitatea ca functionari public are sau nu vreo legatura cu activitatea magazinului.Ma puteti ajuta cu mai multe lamuriri?
Am lucrat 4 ani la rand in Germania cu contract 2 luni jumate in fiecare an. (in agricultura) Acum am aflat ca s-ar putea beneficia de alocatia de stat pentru copii mei pe aceasta perioada. Ulterior se mai poate depune cerere?(formularul E411) In acest caz care este procedura?
multumesc
Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare corect al incadrarii conform Legii nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, si care ar fi salariul meu de baza . Doresc raspuns deoarece eu sunt incadrata intr-un fel iar la alte primarii cu aceeasi incadrare au alt coeficient de ierarhizare si alta clasa de salarizare, ca atare si alt salar. Va multumesc anticipat!