avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Alocatia europeana
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Alocatia europeana

Am lucrat 4 ani la rand in Germania cu contract 2 luni jumate in fiecare an. (in agricultura) Acum am aflat ca s-ar putea beneficia de alocatia de stat pentru copii mei pe aceasta perioada. Ulterior se mai poate depune cerere?(formularul E411) In acest caz care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:20, 22 Noiembrie 2012
Nu puteti beneficia retroactiv de acest drept.

In cazul in care in viitor veti avea un contract de munca si drept de sedere in Germania, procedura este descrisa in amanunt aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana stancea stancea buna ziua am lucrat in germania eu si sotia mea cu acte si inca mai lucram cite 7luni pe an.in rominia avem 2 baieti minori de 12ani respectiv 13 ani.am ... (vezi toată discuția)
Formulare e401 si e411, necesitate traducere micmaria micmaria BUNA ZIUA. Va rog frumos sa-mi spuneti daca Formularele E411 si E 401 trebuie traduse pe limba(germana) in tara in care voi depune cererea pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene GAGI GAGI Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema.Sotul lucreaza din martie anul acesta in Germania cu acte in regula, si pana in prezent nu am ... (vezi toată discuția)