Buna ziua,
acum 5 luni , mai exact pe data de 08.11.12 m-am trezit cu Trupe de mascati impreuna cu 5 ofiteri la domiciliu actual din Bucuresti. Aveau mandat de perchezitie pentru apartamentul unde locuiesc in chirie , fiind cercetat penal pentru falsificarea de tichete de masa(bonuri valorice) din luna august a aceluiasi an.In urma perchezitiei nu s-au gasit probe, s-au ridicat 2 telefoane mobile si 2 laptop-uri.Dupa aceaa am mers impreuna cu "mascatii " la locul de munca unde s-a facut si acolo perchezitie in biorul in care imi desfasuram activitatea si de unde s-au ridicat 2 imprimante si 1 scanner pentru a li se efectua perchezitie informatica.
Dupa care am fost dus la Slobozia, (orasul natal si unde s-a dispus inceperea urmaririi penale) unde am fost tinut pana la ora 02:00 dimineata pana s-a efectuat expertiza informatica asupra telefoanelor si laptopurilor.Mentionez ca Politia a intrat peste mine in Bucuresti la ora 6:00 dimineata.
Dupa aceasta zi minutata (fiind si ziua de nume "Mihail si Graviil") la a 2 saptamani am mers din nou la Slobozia sa fac testul poligraf.Acest test cu aceleasi intrebari mi-a fost pus de 5 ori pana mi s-a spus ca pot pleca.
In fine anul acesta am fost chemat din nou la sectia de politie pentru a mi se aduce la cunostinta ca au fost interceptate convorbirile telefonice in perioada 10.10.12 -10.12.12 si ca s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a mea si ca a fost o greseala.
Tin sa precizez ca nu am nici o legatura cu faptele pentru care eram cercetat.
Va rog sa imi spuneti daca pot actiona in justitie statul roman sau ce proceduri trebuiesc urmate.
O zi placuta
Multumesc
Buna seara.
Este prima oara cand ma adresez pentru probleme juridice.
Acum fix o saptamana am fost ridicat de trupele DIAS din bucuresti , unde locuiesc in momentul de fata , impreuna cu 5 politisti de la IPJ al localitatii de domiciliu, pentru o presupusa frauda cu tichete de masa, respectiv tichete de masa cu numele tatalui meu.Dupa ce mi s-a perchezitionat casa si s-au gasit 2 telefoane, 2 laptopuri si 3 memory stick-uri am fost dus la locul de munca unde s-au luat declaratii de la administratorii societatii si de la colegii mei incercand a se afla daca cineva stie de fapta pentru care eram cercetat penal din luna august.
Dupa ce s-a facut o perchezitie si la locul de munca, am fost dus la IPJ de domiciuliu unde am fost pus sa dau declaratii si unde dupa ce am ajuns s-a obtinut mandatul pentru perchezitie informatica asupra telefoanelor, laptopurilor si stickurilor.
In urma perchezitiei de la locuinta de unde am fost ridicat si perchezitia informatica nu s-au gasit probe incriminatorii.Cum am precizat tichetele de masa erau tiparite cu numele tatalui meu insa in aceeasi zi acesta a fost chemat la sectie si a confirmat declaratia mea ca nu s-a mai intalnit cu mine de 3-4 ani.
Dupa toate aceste fapte mi s-a spus ca pot merge acasa si ca "am avut ghinionul" de a fi eu cel perchezitionat si ca au mers pe o pista gresita.
Va rog daca cineva ma poate sfatui si daca pot actiona in justitie aceasta perchezitie.
Multumesc