avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate dudescu

Activitate dudescu

Răspuns la discuția ponoase cu o masina \\"vanduta\\"
Deci recapituland: am incheiat contractul de vanzare cumparare in 2006, in decembrie 2006 am depus si detin dovada ca nu mai sunt luat in evidentele lor cu plata impozitului. Cartea de identitate a ramas in posesia mea ptr. a-l obliga pe cumparator sa-si inmatriculeze masina. Conform ordinului MAI 1051/2006 intrat in vigoare la 1.12.2006 art. 8, deduc ca am indeplinit conditiile de transmitere a dreptului. Am dreptate?
Buna ziua, Ma lovesc de o problema, ma doare buzunarul :). In 2006 am vandut cu contract de vanzare cumparare o masina fara sa mai fac alte demersuri, inclusiv cartea de identitate a masinii a ramas in posesia mea. In 2008 in baza contractului de vanzare cumparare le-am solicitata celor de la Finante sa nu ma mai oblige la plata impozitului. Acum m-am trezit ca alta persoana decat cea careia am vandut masina (pesemne ca a fost revandut-o sau cel putin instrainata in alta forma) a avut un accident de circulatie fara sa detina RCA. Asiguratorul celui accidentat de masina care mai apare in acte ca fiind a mea cere o dauna pentru acoperirea cheltuielilor cu masina. Ce pot face d.p.d.v. legal pentru a nu plati sau pentru a-mi recupera banii asiguratorului celui accidentat.
Multumesc.