avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate LiEly

Activitate LiEly

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a schimba conditiile desfacerii unei casatorii in urmatorul caz: am divortat de comun acord la un notar deoarece nu doream ca minorii sa intre intr-o continua lupta care s-ar fi dat intre noi, parintii, la tribunal.
Acum, dupa nici 4 luni de la divort, fostul s-a recasatorit cu persoana cu care m-a inselat timp de 2 ani - aceste aspecte le-am "aflat " cu dovezi si lux de amanunte in perioada care s-a scurs dupa semnarea actelor de divort, deoarece in cele 30 de zile pe care le-am avut la dispozitie de la data depunerii cererii pana la pronuntare el nici nu a mai trecut pe la noi - si m-a dat in judecata deoarece doreste sa petreaca un program mai lung si mai lejer cu minorii, doreste sa se implice, cica, mai mult in cresterea si educarea lor. (??!!)
La divort am avut desemnata custodia comuna, dar fostul nu se implica material si nici fizic in cresterea, educarea si curicularele minorilor.
De cand a deschis actiunea de divort a inceput sa le cumpere minorilor diverse hainute - fara a ma intreba de ce au nevoie - iar pentru scoala numai un pix, creioane si carioci colorate si hartie glasata - atat considera el ca le trebuie - ca sa nu mai spun ca nu participa la fondul clasei, fondul scolii si la restul caietelor si culegerilor suplimentare.
Multumesc,